Zapekané tuniakové cestoviny

INGREDIENCIE

200 g cestoviny
šťava a kôra z 1 citróna
podľa chuti bazalka
2 PL olivy
160 g tuniak (ideálne v olivovom oleji)
podľa chuti soľ
podľa chuti mleté čierne korenie
strúhaný syr

POSTUP

  • 1

    Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode.

    • Na panvicu si dáme citrónovú šťavu s kôrou a na nízkej teplote zahrievame. Pridáme trošku vody, v ktorej sa varili cestoviny a pokrájané olivy. Osolíme, okoreníme a všetko spolu dobre premiešame a krátko povaríme.

    • 3

      Následne pridáme cestoviny a tuniaka aj s olejom. Premiešame a podľa chuti pridáme ešte posekanú bazalku.

    • 4

      Pripravené cestoviny dáme do menšej zapekacej misy alebo rozdelíme do dvoch malých zapekacích misiek. Vrch bohato posypeme strúhaným syrom a dáme zapiecť do rúry vyhriatej na 180 °C na 5 až 10 minút.

Kontaktujte predajcu, pošlite správu:
*Kontaktovať predajcu výrobku*

Vaše Meno

Váš Email

Predmet

Správa

Zatvoriť